GREEK REPORTERS: 2012-07-22

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Ποια ελληνίδα τραγουδίστρια θέλει 2 άνδρες αν την παίρνουν αγκαλιά;

Ποια ελληνίδα τραγουδίστρια θέλει 2 άνδρες αν την παίρνουν αγκαλιά; - Φωτογραφία 1
Μας πέταξε τα μάτια έξω. Είναι ομολογούμενως μία από τις ομορφότερες Ελληνίδες Ο λόγος για την Έλενα Παπαρίζου, που πόζαρε με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα -κανείς δεν κατάλαβε μέχει που έφτανε- αγκαλιά με τους playmen, το συγκρότημα που συνεργάζεται.

Αλγερινοί και Μαροκινός «χτυπούσαν» λουόμενους στον Αλιμο



Αλγερινοί και Μαροκινός «χτυπούσαν» λουόμενους στον Αλιμο

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τρεις νεαρούς που λυμαίνονταν την παραλία και τις πλαζ του Καλαμακίου το τελευταίο διάστημα.

Χειροβομβίδα στο αυτοκίνητο επιχειρηματία που κατάγγειλε κύκλωμα διαφθοράς

Χειροβομβίδα στο αυτοκίνητο επιχειρηματία που κατάγγειλε κύκλωμα διαφθοράς


Χειροβομβίδα αμυντικού τύπου και ένα απειλητικό σημείωμα βρέθηκαν τη νύχτα στο αυτοκίνητο 61χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Αργολίδα, ο οποίος το Μάρτιο είχε καταγγείλει κυκλώματα διαφθοράς στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Σενάρια για νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους



Σύμφωνα με το Ρόιτερς η Γερμανία προσπαθεί να αποφύγει την «πλήρη διάσωση» της Ισπανίας πριν τεθεί σε ισχύ ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης (ESM) της Ευρωζώνης
Σύμφωνα με το Ρόιτερς η Γερμανία προσπαθεί να αποφύγει την «πλήρη διάσωση» της Ισπανίας πριν τεθεί σε ισχύ ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης (ESM) της Ευρωζώνης
Σύμφωνα με το πρακτορείο, η λύση θα περιλαμβάνει την ανάληψη ζημιών από την ΕΚΤ και τις εθνικές κεντρικές τράπεζες. Στόχος, το χρέος να μειωθεί κατά επιπλέον 70 με 100 δισ. ευρώ, ώστε να περιοριστεί στο 100% του ΑΕΠ, επίπεδο που θεωρείται διαχειρίσιμο
Σχέδιο μείωσης του χρέους της Ελλάδας, που θα περιλαμβάνει την ανάληψη ζημιών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τις εθνικές κεντρικές τράπεζες, επεξεργάζονται Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, που θέλουν να δώσουν στην Ελλάδα μία τελευταία ευκαιρία να μειώσει το χρέος και να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Αυτό επικαλείται δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, το οποίο κάνει λόγο για κούρεμα έως και 30% των ελληνικών κρατικών ομολόγων που κατέχουν ΕΚΤ και εθνικές κεντρικές τράπεζες. Στόχος το χρέος να μειωθεί κατά επιπλέον 70 με 100 δισ. ευρώ, ώστε να περιοριστεί στο 100% του ΑΕΠ, επίπεδο που θεωρείται διαχειρίσιμο.
Εξάλλου, ο συμφωνημένος στόχος για τον περιορισμό του χρέους στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020 θεωρείται ήδη μη επιτεύξιμος, όπως επισημαίνουν οι αξιωματούχοι.
Για να επιτευχθεί πάντως αυτός ο στόχος, θα πρέπει ΕΚΤ και εθνικές κεντρικές τράπεζες να αναλάβουν ζημιές στα ελληνικά κρατικά ομόλογα που κατέχουν, ενώ θα μπορούσε να περιλαμβάνει την ανάληψη ζημιών και από τις εθνικές κυβερνήσεις.
Η προτιμώμενη λύση είναι το κόστος να βαρύνει την ΕΚΤ και τις κεντρικές τράπεζες, αλλά αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι κάποιες τράπεζες -μεταξύ των οποίων η γαλλική, η κυπριακή κι αυτή της Μάλτας ως οι πλέον εκτεθειμένες στα ελληνικά ομόλογα-, αλλά και η ίδια η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση, δηλώνουν οι αξιωματούχοι.
Διμερή δάνεια
Η συνολική έκθεση του επίσημου τομέα στην Ελλάδα, η οποία περιλαμβάνει και τα διμερή δάνεια, είναι περίπου 220-230 δισ. ευρώ. Ετσι, ένα «κούρεμα» της τάξης του 30% θα αντιστοιχεί σε κάτι περισσότερο από 70 δισ., εκτιμάται όμως ότι μπορεί να φτάσει και τα 100 δισ. ανάλογα με το πώς θα προχωρήσει το σχέδιο.
Ο σχεδιασμός, ωστόσο, είναι σε αρχικό στάδιο και δεν έχουν γίνει επίσημες συζητήσεις, επισημαίνουν οι αξιωματούχοι.
Οι Ευρωπαίοι εξέτασαν το ενδεχόμενο του «κουρέματος» στα δάνεια του επίσημου τομέα πέρυσι, όταν σχεδιαζόταν το δεύτερο πρόγραμμα για την Ελλάδα, το οποίο πάντως εστίασε στη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα (PSI).
Η συμμετοχή του επίσημου τομέα (OSI) κρίθηκε πολύ ευαίσθητη - και μπήκε στις καλένδες, «λάθος» που δεν πρέπει να επαναληφθεί, καθώς τελικά δεν έγινε δυνατό το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων που ήταν στα επενδυτικά χαρτοφυλάκια των εθνικών κεντρικών τραπεζών, «ανοησία που δεν πρέπει να επαναληφθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά αξιωματούχος.
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ethnos.gr

"Δεν είμαστε αποικία". Μήνυμα με αποδέκτες τους Ευρωπαίους,, από τον ΙΑρχιεπίσκοπο.


Μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους ότι «Δεν είμαστε αποικία», έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, από την Φλώρινα, όπου βρίσκεται.

«Ναι, μας χρειάζονται οι ξένοι και οι Ευρωπαίοι μας. Αλλά είμαστε η Ελλάδα, είμαστε ο Παρθενώνας, είμαστε η Φλώρινα, δεν είμαστε η αποικία. Αυτό πρέπει να το πιστέψουμε μέσα μας και δεν είναι δύσκολο να το πιστέψουμε» δήλωσε ο Ιερώνυμος.

Ταυτόχρονα άσκησε κριτική σε όσους θέλουν να αποκόψουν την εκκλησία από την κοινωνία και υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να απαγορευτεί η προσευχή στα σχολεία.

«Κυρά μου ποια είσαι εσύ που θα βγάλεις εγκύκλιο και θα αποφασίσεις ότι δε θα εκκλησιάζονται τα παιδιά» είπε ο Ιερώνυμος φωτογραφίζοντας τη βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση.


Διαβάστε το κείμενο της ομιλίας του Αρχιεπισκόπου από τον επίσημο δικτυακό τόπο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, σε ομιλία του από την Φλώρινα, ζήτησε να οχυρώσουμε την πατρίδα μας για το μέλλον μέσα στην παράδοση και την θρησκεία. Ξεκινώντας από το κίνημα του διαφωτισμού που έβαλε ως κέντρο του κόσμου τον άνθρωπο, διαγράφοντας κάθε μεταφυσικό, είπε πως δεν μπορεί οι σπουδαγμένοι να έρχονται και να τα διαγράφουν όλα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε :

«Σήμερα υποφέρουμε από αυτό το πράγμα. Δεν είμαστε αντίθετοι στις σπουδές, πρέπει να σπουδάσουμε. Σε όλα τα κράτη να πάμε. Να πάρουμε γνώσεις, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την παράδοση μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα θεμέλια και τις ρίζες μας. Γιατί προοδεύουν τόπο πολύ αυτοί οι Έλληνες που πάνε έξω και οι επιστήμονες - από αυτούς - έχουν καταλάβει τις μεγαλύτερες θέσεις, ενώ εδώ δεν είναι αρεστοί και αν έρθουν τους διώχνουνε; Είναι ερωτηματικά αυτά. Σ΄εναν υπουργό, με τον οποίο συζητούσα μπροστά από λίγο καιρό, του είπα, η πατρίδα μας έχει ανάγκη από μορφωμένους ανθρώπους, αλλά που να έχουνε μέσα τους την πατρίδα, την παράδοση.  Έναν που πάει και βγάζει το ΜΙΤ, το Χάρβαρντ κλπ τον θέλουμε, αλλά επειδή έμαθε πέντε γλώσσες, έμαθε πολλά πράγματα, δεν σημαίνει ότι θα του δώσουμε μια καρέκλα και ένα μολύβι για να υπογράφει κατά την δική του άποψη και να βγάζει και εγκύκλιο που να λέει απαγορεύεται η προσευχή στα σχολεία.

Κυρά μου τα παιδιά είναι δικά μου, τα παιδιά είναι δικά μας. Ποια είσαι εσύ που θα βγάλεις εγκύκλιο, χωρίς να ρωτήσεις αυτούς που πάλεψαν και παλεύουν σ΄ αυτό τον τόπο γι΄ αυτό το χώρο. Ποιό είναι το δικαίωμα σου, που εσύ θα αποφασίζεις ότι δεν θα εκκλησιάζονται τα παιδιά. Τους ρώτησες τους γονείς;»

Και συνέχισε:

«Δεν είμαστε εναντίον των ανθρώπων που σπούδασαν και φέρνουν πολιτισμό εδώ. Όχι τους χρειαζόμαστε διότι η Ελλάδα από αυτό έζησε. Αλλά για προσέξτε πιο είναι το μυστικό της Ελλάδος. Δεν διώχνει το ξένο, το παίρνει αλλά το αφομοιώνει και το κάνει δικό της. Είναι κάτι που πρέπει να το προσέξουμε αυτό ιδιαίτερα.Θα ήθελα να το πω στους αρχιερείς μας, αλλά και στα πολιτικά πρόσωπα, ότι αυτή η ηττοπάθεια, αυτό το να μην πούμε την λέξη Εκκλησία... γιατί ξέρετε, έχει πολιτικό κόστος, να μην πούμε ότι τα εκκλησιαστικά νομικά πρόσωπα βρίσκονται σ αυτήν την κατάσταση, αλλά να βρούμε μια λέξη που θα λέει ότι τα νομικά πρόσωπα που ανήκουν στην υπ’ αριθμό τάδε, τάδε. Λες και δεν θα ψάξουν να τα βρουν αυτοί που μας λένε ότι στην ιστορία στην Μικρά Ασία συνωστίζονταν οι Έλληνες σαν στο λεωφορείο για να μπούνε για να φύγουνε. Λοιπόν θα πρέπει να το καταλάβουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο, σε μια γραμμή δύσκολη και επομένως όλα αυτά τα ερωτηματικά που είπαμε στην Έκκλησία και εδώ ελέχθησαν, δεν γίνονται με τέτοιες σκέψεις.

Πρέπει να δούμε τι θέλουμε. Την θέλουμε την πατρίδα μας; την θέλουμε την θρησκεία μας; τις θέλουμε τις παραδόσεις μας; Να έχουμε το θάρρος και να το πούμε και να το στηρίξουμε και να προχωρήσουμε. Οι Έλληνες είναι λίγο φοβισμένοι, είναι λίγο μαζεμένοι, το λέω γιατί το ζω. Οι εκκλησιές μας γεμίζουνε και περιμένουν μια σπίθα. Ο τόπος μας υποφέρει και υπάρχει κίνδυνος αυτή η σπίθα κάποια στιγμή να ξεσπάσει».

Και κατέληξε:


«Ναι μας χρειάζονται οι ξένοι και οι Ευρωπαίοι μας χρειάζονται και όλοι μας χρειάζονται. Αλλά είμαστε η Ελλάδα, είμαστε ο Παρθενώνας, είμαστε η Φλώρινα, δεν είμαστε η αποικία.

Νιγηρία: Επίθεση πειρατών με έναν νεκρό σε πλοίο

Φωτογραφία για Νιγηρία: Επίθεση πειρατών με έναν νεκρό σε πλοίο




Τουλάχιστον ένας Νιγηριανός έχασε τη ζωή του σε επίθεση που πραγματοποίησαν πειρατές εναντίον πλοίου στον ποταμό Νίγηρα στην πολιτεία Μπαγέλσα, όπως ανακοίνωσε ο στρατός.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Λαμίας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Λαμίας


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις 29/7 και στις 5/8 σε τμήματα της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, λόγω εργασιών.

Σάββατο 29 Ιουλίου: Ζώδια



Γενικό προφίλ
Η θετική σκέψη είναι συνώνυμη με το ζώδιο το Τοξότη. Η Σελήνη βολτάροντας στον όμορφο και αισιόδοξο κόσμο του Τοξότη κάνει μια στάση να συναντήσει τον Ποσειδώνα και είναι πολύ πιθανόν κάπου να μπερδευτείτε, να αναστατωθείτε ή απλά να είστε στο «χάσιμο».

Έρχεται το Twitter TV


Έρχεται το Twitter TV
Το δικό τους τηλεοπτικό κανάλι ετοιμάζουν στο twitter, προσδοκώντας την εξάπλωση των τιτιβισμάτων. Το δημοφιλές social media όπως αναφέρουν δημοσιεύματα θα

Φαν του Twilight σε υστερία για την απιστία της Stewart στον Pattinson!



Η απιστία της Kristen Stewart στον Robert Pattinson ήταν αναμενόμενο ότι θα

Καμίνι η Αθήνα-Θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς αύριο η θερμοκρασία



Μίνι καύσωνας προ των πυλών καθώς ο υδράργυρος το επόμενο 48ωρο θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς κάνοντας την ατμόσφαιρα στην πρωτεύουσα αποπνικτική.

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα στους Ολυμπιακούς αγώνες




Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα στους Ολυμπιακούς αγώνες
Δείτε όλο το πρόγραμμα της 1ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις

Επιμήκυνση έως το 2016 ζήτησε από την τρόικα ο Βενιζέλος



Επιμήκυνση έως το 2016 ζήτησε από την τρόικα ο Βενιζέλος
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συναντήθηκε για περισσότερο από μια ώρα με υψηλόβαθμα στελέχη της Τρόικα χθες βράδυ στα γραφεία του κόμματος από τους οποίους και ζήτησε

Εξωγήινοι & θανατηφόρα όπλα (vid)


Πύραυλοι που μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρες πόλεις, φωτιά που

ΔΕΙΤΕ: Σοκαριστική φωτογραφία δείχνει την ζημιά που κάνει ο Ήλιος στο δέρμα


Η διαφορά στο πρόσωπο του 69χρονου άντρα της φωτογραφίας που ακολουθεί είναι πραγματικά σοκαριστική...

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ανθρωποφάγοι στην Ταιλάνδη (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες)


ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: Ανθρωποφάγοι στην Ταιλάνδη (ΠΡΟΣΟΧΗ: Πολύ σκληρές εικόνες)




...Αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους! Εικόνες που προκαλούν ΣΟΚ!!! 

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Βίντεο-σοκ: Κοριτσάκι πέφτει έξω από το αυτοκίνητο


Βίντεο-σοκ: Κοριτσάκι πέφτει έξω από το αυτοκίνητο
Ένα σοκαριστικό βίντεο από την Κίνα είναι ανάμεσα στα δημοφιλέστερα της ημέρας με πολλές επισκέψεις και σχόλια στο Διαδίκτυο

Στο πένθος οι Ολυμπιακοί πριν καν αρχίσουν - Νεκρός βρέθηκε διαιτητής πυγμαχίας!



Πριν καλά καλά ξεκινήσει η Τελετή Έναρξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων και η διοργάνωση βυθίζεται στο πένθρος καθώς

Μεγάλη πυρκαγιά καίει την Βουλγαρία


Μεγάλη πυρκαγιά καίει την Βουλγαρία
Μεγάλη πυρκαγιά καίει εδώ και δύο μέρες τις παρυφές του Σάκαρ, στην νότια Βουλγαρία.

Ανάβει τσιγάρο με την Ολυμπιακή φλόγα


Τελετή έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων: Ανάβει τσιγάρο με την Ολυμπιακή φλόγα
Λίγο πριν την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων μία  εικόνα κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν Σκωτσέζο να ανάβει το τσιγάρο του με την Ολυμπιακή φλόγα. 

Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων


Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Μια γεύση από όσα θα παρακολουθήσουν σήμερα οι περίπου 80.000 θεατές και ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές, στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, αποτελούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν από τη γενική πρόβα. 

ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΛΛΑΔΑ: Καβγάς σε παραλία (SUPER ΒΙΝΤΕΟ)




Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς κατόρθωσε να βρίζει έτσι -γιατουλάχιστον τρία λεπτά, χωρίς ούτε μια φορά να αναφερθεί στο πρόβλημα το οποίο την εξόργισε (ώστε να καταλάβουμε κι εμείς!).

Elton John: "Πέρασα τη μισή ζωή μου κάνοντας κοκαΐνη, την μυρίζω ακόμη"


Ειλικρινής σε σημείο που σοκάρει ήταν ο Elton John στην αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε για την "USA Today" με αφορμή την αυτοβιογραφία που ετοιμάζει με τίτλο "Love is the cure". Μίλησε για την κοκαΐνη που έκανε για πάρα πολλά χρόνια αλλά και για την παραλίγο θανατηφόρα δόση το 1975.

Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι που έμενε με την Stewart ο Pattinson


Βαρέως έχει πάρει την απιστία της συντρόφου του ο Robert Pattinson και αποφάσισε να πάρει τον χώρο και τον χρόνο του φεύγοντας από το σπίτι τους στο Los Feliz του Λος Άντζελες.

Με τι θα αντικαθιστούσαν οι γυναίκες το σεξ


Με τι θα αντικαθιστούσαν οι γυναίκες το σεξ
Πλήθος επιστημονικών ερευνών από αυτές που διεξάγονται κάθε χρόνο έχουν να κάνουν με τη σεξουαλική μας ζωή. Και όπως είναι φυσικό, τέτοιου τύπου έρευνες ελκύουν την προσοχή του κοινού και των ΜΜΕ.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ειρωνικό σχόλιο του Δημάρχου του Λονδίνου για την Ελλάδα!



Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ειρωνικό σχόλιο του Δημάρχου του Λονδίνου για την Ελλάδα!
Η Ολυμπιακή φλόγα έφτασε χτες στο παλάτι του Buckingham! Στην τελετή λοιπόν οι Βρετανοί δεν ξέχασαν να αναφέρουν τη χώρα στην οποία

Madonna: «Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε» (vid)


Η δήλωση της Madonna που κάνει το γύρο του κόσμου: « Οι Έλληνες δεν έχουν να φάνε»
Ανέβηκε στη σκηνή η βασίλισσα της ποπ Madonna στη χτεσινή της συναυλία στο Olympia theatre του Παρισιού και άφησε το τραγούδι για αργότερα...

Η Marilyn Monroe είχε δεσμό με 16χρονη θαυμάστρια της!


Η Marilyn Monroe είχε δεσμό με 16χρονη θαυμάστρια της!
Νέες πικάντικες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της Marilyn Monroe ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Tweet της Κέλερ για τους «ξυπόλητους Έλληνες»;





Ένα θέμα εκ του μη όντος τείνει να δημιουργηθεί την Παρασκευή στο Διαδίκτυο, με τη διασπορά «δήθεν» είδησης, που αναφέρει ότι η σημαιοφόρος της γερμανικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, Νατάσα Κέλερ, έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ένα προσβλητικό σχόλιο για την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η Κέλερ φέρεται να έγραψε ότι «το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλ..., για να μην μας ζητήσουν δανεικά».

Όπως είναι φυσικό, τόσο στο φερόμενο ως λογαριασμό της Νατάσα Κέλερ στο Twitter όσο και στη σελίδα που έχουν δημιουργήσει οι φίλοι της στο Facebook, δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σχόλιο.



PROTOTHEMA.GR

Διώξτε μια για πάντα την κυτταρίτιδα!


Διώξτε μια για πάντα την κυτταρίτιδα!
«Η κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση νερού και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό» επισημαίνει ο κορυφαίος δερματολόγος Dr. Murad. Eμφανίζεται συνήθως στους μηρούς, τους γλουτούς, στο στομάχι και στην κοιλιά και οφείλεται στην κακή αιμάτωση και τη διόγκωση των λιποκυψελών στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Ο συνδετικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του και το δέρμα μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού.  Αν νομίζεις πως μόνο εσύ έχεις το πρόβλημα, κάνεις λάθος. Σχεδόν κάθε γυναίκα έχει κυτταρίτιδα, ανεξάρτητα αν έχει λίγα ή παραπανίσια κιλά. Δες τι μπορείς να κάνεις γι' αυτήν.

Ολυμπιακό αγώνισμα είχε στόχο τη θανάτωση ζωντανών!


Ολυμπιακό αγώνισμα είχε στόχο τη θανάτωση ζωντανών!
Μία και μόνο φορά χρησιμοποιήθηκε η σκοποβολή με στόχο το θάνατο των περισσότερων περιστεριών, κι αυτό ήταν το

Έπνιξαν 12χρονο σε βραστό νερό-Αφού του έσφαξαν οικογένεια και σκύλο (pics)


Έπνιξαν 12χρονο σε βραστό νερό-Αφού του έσφαξαν οικογένεια και  σκύλο [εικόνες]
Οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής είναι τόσο συνηθισμένοι στο να ακούν για αποτρόπαια εγκλήματα σε καθημερινή βάση, που

Οι δέκα πιο όμορφες αθλήτριες των Ολυμπιακών (SEXY PICS)

Τα στάδια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου είναι γεμάτα από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες του κόσμου, οι οποίες αγωνίζονται για το πολυπόθητο χρυσό μετάλλιο. Από το τένις μέχρι το μπιτς βόλεϊ, τα πιο καυτά κορίτσια των σπορ ξεκινούν τα... παιχνίδια. Η The Sun έκανε επιτόπια έρευνα και επέλεξε τα 10 πιο σέξι κορμιά των φετινών αγώνων:

"Γέμισε με ξυπόλητους Έλληνες το Το Ολυμπιακό χωριό"

"Γέμισε με ξυπόλητους Έλληνες το Το Ολυμπιακό χωριό"


Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, σύμφωνα με την οποία η Γερμανίδα σημαιοφόρο και παίκτρια του χόκεϊ, Νατάσα Κέλερ «ανέβασε» στο twitter της μια άκρως προσβλητική δήλωση για τους Έλληνες.

Για να σας δω τώρα ρε θολοκουλτουριάρηδες τι θα κάνετε με την Γερμανίδα σημαιοφόρο που είπε....“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”


Φωτογραφία για Για να σας δω τώρα ρε θολοκουλτουριάρηδες τι θα κάνετε με την Γερμανίδα σημαιοφόρο που είπε....“Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες”


Αυτά είναι πραγματικά ρατσιστικά σχόλια...Τώρα έχετε τα "καρυδάκια" να βγάλετε εκτός Ολυμπιάδας την Γερμανίδα σημαιοφόρο και την Αγγλίδα αθλήτρια;

Προκλητικό δημοσίευμα από τη Sun για την Αρβανίτη



Με μία φωτογραφία από την προπόνηση της ελληνικής ομάδας, η βρετανική εφημερίδα δημοσιεύει ένα άρθρο άνευ λόγου και αιτίας, στο οποίο  κοροϊδεύει τη στάση του σώματος της Αρβανίτη, καθώς και την οικονομία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Έρχεται καυτό Σαββατοκύριακο - Ζέστη και βοριάδες στο Ιόνιο σήμερα

Φωτογραφία για Έρχεται καυτό Σαββατοκύριακο - Ζέστη και βοριάδες στο Ιόνιο σήμερα


Αρχικά αίθριος, βαθμιαία τις μεσημβρινές και απογευματινές όμως ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα βρέξει στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας.

Ανακαλύφθηκε ταφική λέμβος των Φαραώ 5.000 ετών



Σε ανασκαφές η ομάδα της French Institute of Oriental Archaeology (IFAO) ανακάλυψε στην περιοχή της  Abu Rawash, Δυτικά του Καΐρου μια ταφική λέμβο της φαραωνικής εποχής, ηλικίας περίπου 5000 ετών.

Μακελειό σε μπαρ της Ερμούπολης Σύρου

Μακελειό σε μπαρ της Ερμούπολης Σύρου

ΝΕΚΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΕΝΑΣ ΘΑΜΩΝΑΣ
Συγκλονίζει την όμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την Ερμούπολη, το μακελιό που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε μπάρ της πόλης, μετά από φιλονικία για τα μάτια μιας γυναίκας. Άντρας ηλικίας 61 ετών, από την Παλαιομάνινα Αιτωλοακαρνανίας, εργολάβος στο Νεώριο, σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, 42 ετών, ενώ έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό έναν πελάτη!

Συνάντηση Σαμαρά με τρόικα




Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας, οι οποίοι στη συνέχεια θα συναντηθούν και με τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλο. Εξάλλου, για τη Δευτέρα έχει

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Νυχτερινή διασκέδαση στην Αλβανία (VIDEO)

  



  Νέοι και νέες διασκεδάζουν ξέφρενα. Κορυφαίοι ντι τζεις δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. 2000 άτομα χορευουν μέχρι τελικής πτώσης. Όχι οι εικόνες που παρακολουθείτε

Reality με την καθημερινότητά της θα κάνει η Μαρία Μενούνος το φθινόπωρο


Χωρίς make up, με τον σύντροφό της αλλά και τους γονείς της θα δεις στο reality που θα παρουσιάζει την καθημερινότητα της Μαρία Μενούνος.

Η γυναίκα που κερδίζει πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ την ώρα


Η γυναίκα που κερδίζει πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ την ώρα
Η Georgina Rinehart από την Αυστραλία πρόσφατα ανακηρύχτηκε η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, ξεπερνώντας την Christy Walton η οποία

Η Τζούλια επιλέγει πάντα σαμπάνια


Η Τζούλια επιλέγει πάντα σαμπάνια
Στη Μύκονο κάνει διακοπές η Τζούλια Αλεξανδράτου και δεν παραλείπει

Απεργία στις Τράπεζες τη Δευτέρα, 30 Ιουλίου


Απεργία στις Τράπεζες τη Δευτέρα, 30 Ιουλίου
Σε 24ωρη απεργία την Δευτέρα 30 Ιουλίου προχωρούν οι τραπεζοϋπάλληλοι.

Νέος κηδεμόνας για τα παιδιά του Michael Jackson



Ο 34χρονος ξάδελφός τους Tito Jackson Jr. ανέλαβε την κηδεμονία των τριών παιδιών του Michael Jackson.

Συναυλία – αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο


Ξεκίνησε σήμερα η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία – αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο που θα

Αρκούδα μπήκε σε εμπορικό κέντρο


Αρκούδα μπήκε σε εμπορικό κέντρο
Αρκούδα εισέβαλε το Σάββατο σε εμπορικό κέντρο στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια, σπέρνοντας τον πανικό.

Ολoκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα-τρόικας



Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του κ. Γ. Στουρναρα με την τρόικα.

«Έπρεπε να ντρέπονται...»



Πριν από λίγες εβδομάδες, Λευτέρης Χαχαμίδης είχε κάνει στη Βούλα Παπαχρήστου πρόταση γάμου στην πίστα του κέντρου που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης.

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα της 69χρονης στη Φιλοθέη


Εξιχνιάστηκε το έγκλημα της 69χρονης στη Φιλοθέη
Ύστερα από πολυήμερες έρευνες της αστυνομίας, εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας της 69χρονης Αγγελικής Καρποδίνης στη Φιλοθλεη, έγκλημα που
X