GREEK REPORTERS: 60 Λεπτά Ελλάδα: "Πλημμύρισε" Ελλάδα η Ελληνική τηλεόραση

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

60 Λεπτά Ελλάδα: "Πλημμύρισε" Ελλάδα η Ελληνική τηλεόραση


Πρεμιέρα έκανε εχθές η νέα εκπομπή του Νίκου Μάνεση 60΄ Ελλάδα, στην τηλεόραση του Alpha και οι τηλεοπτικοί δέκτες πλημμύρισαν με εικόνες από την Φλώρινα.


Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κατάφερε μέσα σε μία ώρα να μας ταξιδέψει σε μέρη άγνωστα αλλά συνάμα πανέμορφα και να μας γνωρίσει τον νομό Φλώρινα μέσα από τα μάτια των κατοίκων της.

Γνωρίσαμε τους Ψαράδες των Πρεσπών, τους Αθηναίους οι οποίοι και λόγω κρίσης ζουν πλέον στη Φλώρινα, τους νέους που δεν εγκαταλείπουν τον τόπο τους, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι κάνουν τις αγορές τους στα Σκόπια.

Όλα αυτά με την οπτική του Νικου Μάνεση, ο οποίος μπορεί σήμερα να είναι παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, αλλά ξεκίνησε ως ρεπορτερ. Και όπως και ο ίδιος λέει, το ρεπορτάζ είναι η μεγάλη του αγάπη.

Οι τηλεθεατές όπως ήταν φυσικό τίμησαν με την προτίμηση τους την εκπομπή του και τους χάρισαν υψηά ποσοστά τηλεθέασης, τα οποία άγγιξαν σε ορισμένα τέταρτα ακόμα και το 22% στο σύνολο και το 20% στα νεανικά κοινά.

Δείτε ένα απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

http://www.alphatv.gr/Newsroom/Alpha-News/Society/-60-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%B1-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%B1--%CF%83%CE%B5-%CE%A6%CE%BB%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%A0%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%80%CE%B5%CF%82.aspx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X