GREEK REPORTERS: 2013-12-29

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Πως ήταν 30 διάσημοι άνθρωποι στα νιάτα τους!


dinfo.gr - Δείτε πως ήταν 30 διάσημοι άνθρωποι όταν ήταν νέοι!
Ακόμη και οι άνθρωποι που σημάδεψαν την ιστορία αυτού του πλανήτη κάποτε ήταν παιδιά. Ο Χίτλερ, ο Τζον Λένον, ο Μαντέλα πήγαν σχολείο, έπαιξαν και ερωτευτήκαν όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους. Κάποιοι όπως θα δείτε

Η Kim Kardashian έκανε δώρο στο μωρό της μια μινι Λαμποργκίνι!

Μία... Λαμποργκίνι είναι το δώρο του μπαμπά στη μικρή North West...

Αγαπήστε τον εαυτό σας με 8 βήματα



Μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας, χτίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό πρώτα προς εσάς και έπειτα απέναντι στους άλλους και όχι αντίστροφα.

Εικόνες από τα γυρίσματα του «50 αποχρώσεις του γκρι»

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Δείτε εικόνες από τα γυρίσματα των «50 αποχρώσεων του γκρι!»
Όσες και όσοι περιμένετε πως και πώς να βγει σε ταινία το best seller «50 αποχρώσεις του γκρι», δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, ώστε να πάρετε μια πρώτη γεύση, για το τι θα δείτε στη μεγάλη οθόνη!

Βουρ... στη θάλασσα ο Λιάγκας! Οι πρώτες βουτιές του παρουσιαστή για το 2014 (PHOTOS)

ΦΩΤΟ: Είδε ήλιο ο Λιάγκας και πήρε φόρα για τα πρώτα μπάνια της χρονιάς!

Η αγάπη του Γιώργου Λιάγκα για τη θάλασσα και το κολύμπι είναι γνωστή! Έτσι ο παρουσιαστής με το που είδε το πρωί του Σαββάτου πως είχε ήλιο, είπε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να κάνει το πρώτο του μπάνιο στη θάλασσα για το 2014!

Χωρίστε την χωρίς πολλά δράματα


Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Την βλέπεις και νιώθεις σαν να έχεις φάει χαλασμένα δρακουλίνια. Σου λέει να βγείτε και βρίσκεις πιο ευχάριστο να μείνεις σπίτι να δεις Αιγάλεω-Καλαμαριά, Βέρα στο δεξί, τέσσερα Βραζιλιάνικα και telemarketing.

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Ο Paul Walker προσπαθεί να βγει από την φλεγόμενη Porse!(VIDEO)


Έναν μήνα μετά τον τραγικό θάνατο του Paul Walker, βγήκε στη δημοσιότητα, ένα ανατριχιαστικό βίντεο με τον 40χρονο ηθοποιό που προσπαθούσε να σωθεί!

10 σημεία που αν την αγγίξετε θα την κάνουν... ΠΥΡΑΥΛΟ!


Μάθε ποιά είναι τα σημεία που θέλεις να νιώσεις το φιλί, δείξτου το

Γνωστή τηλεπερσόνα ξεβρακώθηκε για να δείξει πόσο αδυνάτισε(PHOTOS)

Γνωστή τηλεπερσόνα αδυνάτισε και είπε να μας το δείξει... χωρίς βρακί! Δείτε τη HOT PHOTO που ανέβασε!
Μια μυστηριώδης ασθένεια ταλαιπωρεί εδώ και μια εβδομάδα την

Τα τραύματα του Μίκαελ Σουμάχερ(PHOTO)

Μίκαελ Σουμάχερ: ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΟΚ μόλις δείτε τα τραυματά του!!! (PHOTO)
Ο βετεράνος Γερμανός πιλότος παραμένει σε τεχνητό κώμα εδώ και 4 ημέρες, μετά από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι στην Ελβετία.
Τα κρανιοεγκεφαλικά τραύματα έχουν οδηγήσει τους γιατρούς ήδη σε

Οι Ιταλοί βγήκαν για ψώνια μόνο με το βρακί(PHOTO)


Μόνο με τα εσώρουχα πήγαν οι Ιταλοί να ψωνίσουν... Μάθε το λόγο!
Μόνο με τα εσώρουχα πήγαν το Σάββατο οι Ιταλοί να ψωνίσουν.

Ποιας Ελληνίδας ηθοποιού είναι κόρη η πανέμορφη δεσποινίδα; (PHOTOS)


Ποιας Ελληνίδας ηθοποιού είναι κόρη η πανέμορφη δεσποινίδα;;; (PHOTOS)

Είναι ολόιδια η μαμά της! Ποιας Ελληνίδας πρωταγωνίστριας είναι κόρη η δεσποινίδα της φωτογραφίας;

Φιληθείτε κάνει καλό!


Το φιλί δεν είναι μόνο μια διασκεδαστική διαδικασία αλλά φέρνει μαζί του και τρομερά οφέλη για την υγεία μας. Σύμφωνα με αυτά που ανακάλυψαν

Για ποιον λόγο γδύθηκε πάλι η Lady Gaga; (PHOTOS)

Ω, τι πρωτότυπο...;! Για ποιον λόγο... γδύθηκε πάλι η Lady Gaga;;; (PHOTOS)
Στην αισθησιακή φωτογραφία που ανέβασε στον γνωστό, ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης η τραγουδίστρια, μόνο τα μακριά, ξανθά μαλλιά της καλύπτουν το γυμνό της στήθος...

Τα ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ του Κωστόπουλου ΧΩΡΙΣ την Τζένη!(PHOTOS)

Τα ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ του Κωστόπουλου ΧΩΡΙΣ την Τζένη! Στο ένα χέρι η ΠΟΥΡΑΚΛΑ στο άλλο η... αιθέρια ύπαρξη! (PHOTOS)
Ο Πέτρος Κωστόπουλος έκανε μετά από πολύ καιρό νυχτοπερπατήματα χωρίς την Τζένη Μπαλατσινού στο πλευρό του και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες πέρασε πολύ καλά εκείνο το βράδυ. 

Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πόσο θα διαρκέσουν


Με τέσσερις περιόδους εκπτώσεων ξεκινά το 2014, 2 χειμερινές και 2 καλοκαιρινές.

Φέτος οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν από

Άδωνις:Και ο Καμμένος έχτισε βίλα με κοινοτική επιδότηση- Οι ΑΝΕΛ απαντούν με αγωγή- Με αγωγή απαντά και ο Άδωνις


Νέο επεισόδιο στην κόντρα μεταξύ του Αδωνι Γεωργιάδη και του Πάνου Καμμένου ξεκινάει έπειτα από τις καταγγελίες του υπουργού ότι

Το κραγιόν και τι ταιριάζει με το δέρμα μας


Η επιλογή του σωστού κραγιόν είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο δύσκολη απ' ότι πιστεύουν οι περισσότερες γυναίκες, ενώ οι οι αμέτρητες αποχρώσεις που υπάρχουν κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την επιλογή του χρώματος που θα κολακεύει τον τόνο του δέρματός σας. Μια λανθασμένη επιλογή μπορεί να δώσει στους άλλους την εντύπωση ότι «προσπαθείτε υπερβολικά», γι' αυτό δείτε 6 πολύ χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να μάθετε να διαλέγετε το καλύτερο για εσάς!

1. Καθορίστε το χρώμα του δέρματος σας

Αυτό είναι το σημαντικότερο βήμα για να διαλέξετε στη συνέχεια το σωστό κραγιόν. Οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν το χρώμα του δέρματος τους, αν ωστόσο δεν είστε σίγουρες για το δικό σας, μπορείτε να ζητήσετε τη συμβουλή μιας ειδικού από τα καταστήματα καλλυντικών. Αυτή θα μπορέσει να σας ξεδιαλύνει το τοπίο και να σας κατευθύνει σωστά για το τι χρώμα δέρματος έχετε.
2. Για ανοιχτόχρωμο δέρμα
Πολλές γυναίκες έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και είναι πολύ δύσκολο να φορέσουν κάποια συγκεκριμένα χρώματα. Τα κοραλοκόκκινα και τα ροζ είναι τα καλύτερα γι' αυτού του είδους τον τόνο δέρματος. Αντιθέτως, οι σκούρες αποχρώσεις στα κραγιόν θα κάνουν μεγάλη αντίθεση με το δέρμα σας, πράγμα που δεν θέλετε να συμβεί. Το σωστό είναι το κραγιόν σας να τονίζει διακριτικά το πρόσωπο σας και όχι να δείχνει κάτι το δυσανάλογο.

3. Για σταρένιες ή μεσαίου χρώματος επιδερμίδες
Εάν η επιδερμίδα σας είναι σταρένια ή λίγο μαυρισμένη, δοκιμάστε χρώματα που θα σας κάνουν να δείχνετε μαυρισμένη και θα εξισορροπούν τον σταρένιο τόνο σας. Επιλέξτε λοιπόν πιο σκούρες ροζ και κόκκινες του cranberry αποχρώσεις, καθώς και κεραμιδί. Το κόκκινο είναι πολλές φορές το πιο δύσκολο χρώμα για να φορεθεί, αλλά αν έχετε λιγάκι σκούρο τόνο δέρματος μπορείτε να φορέσετε μια λίγο πιο σκούρα απόχρωση.

4. Δοκιμάστε το πριν το αγοράσετε
Μην παραπονιέστε αν πήρατε ένα κραγιόν χωρίς να το δοκιμάσετε, με αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που περιμένατε. Η δοκιμή είναι must! Δεν μπορείτε να ξέρετε πως ακριβώς είναι στα χείλη σας αν δεν το φορέσετε, αφού πολλές αποχρώσεις δεν είναι τόσο έντονες όσο φαίνονται. Αν ωστόσο δεν έχετε τη δυνατότητα να το δοκιμάσετε στα χείλη σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλιά καλή μέθοδο του χεριού. Αυτό θα σας δείξει επίσης πως θα φαίνεται στο πρόσωπο σας χωρίς μακιγιάζ, κάτι που αποτελεί πάντα ένα χρήσιμο στοιχείο.

5. Η απόχρωση των μαλλιών παίζει επίσης σημαντικό ρόλο
Αν έχετε ανοιχτά κόκκινα μαλλιά, δεν θα προτείναμε να φορέσετε ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Αυτό θα δημιουργήσει σύγχυση στους ανθρώπους που σας κοιτούν, αφού θα «καταπιεί» όλο το πρόσωπο σας. Σιγουρευτείτε πως φοράτε κάτι που αναδεικνύει και τονίζει τα μάτια σας, αντί να «εξαφανίζει» τελείως ότι υπάρχει ανάμεσα στα μαλλιά και τα χείλη σας. Αν πάλι έχετε πιο σκούρα μαλλιά, τα απαλά ροζ θα αντισταθμίσουν την αντίθεση και θα έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.

6. Διατήρηση
Αν έχετε διαλέξει το σωστό για εσάς χρώμα, πρέπει να το κάνετε να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο! Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα χείλη σας κάνουν πολλά πράγματα και κάποια στιγμή ξεθωριάζουν και δείχνουν γυμνά. Γι' αυτό έχετε πάντα μαζί το κραγιόν σας ή σιγουρευτείτε πως το έχετε στο γραφείο σας για να το ανανεώσετε όποτε χρειαστεί!

athensmagazine.gr

Ομίχλη και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή θα έχουμε σήμερα

Συνεχίζεται η καλοκαιρία και το Σάββατο με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα. Το σκηνικό του καιρού θα συμπληρώσουν οι τοπικές ομίχλες που θα είναι πιο έντονες στο Ιόνιο και στα Ηπειρωτικά.

Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για το Σάββατο έχει ως εξής:

Τα χρώματα στην ψυχολογία


Η ψυχολογία των χρωμάτων ερευνάται από τους ψυχιάτρους εδώ και αρκετό καιρό. Ένας από τους πρώτους που προσπάθησαν να καταλάβουν πως επιδρούν τα χρώματα στα

Και η τσάντα θέλει τον σωστό σωματότυπο


Αυτά είναι τα ακόλουθα tips για να επιλέξετε την ιδανική τσάντα για το σώμα σας:

1. Αφιερώστε χρόνο στον καθρέφτη δοκιμάζοντας τσάντες ακριβώς όπως θα κάνατε και για τα ρούχα. Να έχετε υπόψη σας ότι μία τσάντα μπορεί να επιδράσει αρνητικά

Πότε θα ξαναπάρουμε μισθούς που παίρναμε προς κρίσης βάσει μελέτης του Χάρβαρντ;

Μελέτη του Χάρβαρντ: Πότε η Ελλάδα θα ανακτήσει το εισόδημα που είχε πριν την κρίση
Αρκετά χρόνια ακόμη φαίνεται πως θα χρειαστούν μέχρι να ανακτήσουν πλήρως το εισόδημα τους η Ελλάδα και οι άλλες χώρες, οι οποίες χτυπήθηκαν «βαριά» από την κρίση, καθώς σύμφωνα με μελέτη καθηγητών του Χάρβαρντ,

Διώξτε τους μαύρους κύκλους (χωρίς αγγούρι)


Δυστυχώς, οι αντιαισθητικοί μαύροι κύκλοι δεν κάνουν διακρίσεις και μπορούν εύκολα να προδώσουν την κούρασή μας. Πώς μπορούμε να τους ξεφορτωθούμε;

Η κληρονομικότητα, το εκ γενετής λεπτότερο δέρμα κάτω από τα μάτια, η κακή κυκλοφορία του αίματος, η κόπωση, η έλλειψη ύπνου είναι μερικοί από τους παράγοντες που ευνοούν τη δημιουργία των μαύρων κύκλων. Ορισμένα φάρμακα, που προκαλούν διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, η έλλειψη ορισμένων θρεπτικών συστατικών στη διατροφή και οι ορμονικές ανισορροπίες (λόγω εμμήνου ρύσεως, εγκυμοσύνης ή και εμμηνόπαυσης στη γυναικεία περίπτωση) μπορούν επίσης να είναι λόγοι, που όταν ξυπνάτε το πρωί, δε θέλετε να αντικρύσετε τον καθρέφτη σας.

Η μαγεία της κομπρέσας

1.Αν τοποθετήσετε μπάλες βαμβάκι βουτηγμένες σε ροδόνερο στα μάτια σας για περίπου 15 λεπτά (αλλά επαναλαμβάνοντας συχνά) τότε θα ξεχάσετε σύντομα τους μαύρους κύκλους, ενώ εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρύα φακελάκια τσαγιού.
2.Ακόμη, μπορείτε να πολτοποιήσετε φύλλα μέντας και να τα προσθέσετε σε χυμό ντομάτας. Ανακατέψτε και στη συνέχεια εφαρμόστε την πάστα στους μαύρους κύκλους. Αφήστε λίγη ώρα και ξεπλύνετε.
3.Μία καλή λύση είναι και το αμυγδαλέλαιο. Απλώστε μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας, τρίψτε το ελαφρά γύρω από τους μαύρους κύκλους και αφήστε το να δράσει για μία νύχτα. Επαναλάβετε τη διαδικασία καθημερινά.
4.Τα ίδια αποτελέσματα μπορεί να έχετε και στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε μία κρέμα πλούσια σε βιταμίνες Ε και C, ιδανικές για τη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.
Plus: Εαν τίποτα από αυτά δε σας ικανοποιεί, πάρτε ένα κουτάλι, τοποθετήστε το στην κατάψυξη για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια τοποθετήστε το στην περιοχή των ματιών, ώσπου να ζεσταθεί. Παλιό και κλασικό κόλπο.

Νέο σκάνδαλο για Λιάπη! Ανακαίνισε τη βίλα του στην Ευρυτανία με κοινοτικά κονδύλια

Νέο σκάνδαλο: Ο Λιάπης ανακαίνισε τη βίλα του στην Ευρυτανία με κοινοτικά κονδύλια
Πριν καλά καλά κοπάσει ο θόρυβος από το σκάνδαλο με το τζιπ του, στο οποίο είχε βάλει πλαστές πινακίδες, καθώς είχε καταθέσει τις κανονικές για να μην πληρώνει τους φόρους που του αναλογούν, έρχεται στο φως ένα νέο σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό Μιχάλη Λιάπη.

Τριχόπτωση ΤΕΛΟΣ!


Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα τριχόπτωσης και δεν έχετε ακόμα καταφύγει σε ιατρικές συμβουλές φτιάξτε

Στην αγκαλιά του πρώην της έπεσε η Σμαράγδα Καρύδη

Στην αγκαλιά του πρώην της έπεσε η Σμαράγδα Καρύδη
Τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Σάκη Μπουλά, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα πήγε να απολαύσει η Σμαράγδα Καρύδη με την παρέα της, κι εκεί είχε αναπάντεχα συναπαντήματα.

Νέος νόμος: Οποιος χρωστάει στην Εφορία μπορεί να της δίνει το σπίτι του

Την περίπτωση Λάκη Γαβαλά, ο οποίος δεν είχε να πληρώσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του στο Εφορία και αποφάσισε να παραχωρήσει την ακίνητη περιουσία του στο Δημόσιο αποφάσισε να εντάξει σε εγκύκλιο ο

Paul Walker: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δεν πέθανε ακαριαία-Τι ανακάλυψαν οι γιατροί;

Paul Walker: Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Δεν πέθανε ακαριαία... Τι ανακάλυψαν οι γιατροί;;;
Τα αποτελέσματα της αυτοψίας  του Paul Walker δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα, με τον ιατροδικαστή να κάνει λόγο στην έκθεση του για

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Πόσα παίρνει η Κατερίνα Ζαρίφη από την τηλεόραση;


ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Πόσα παίρνει η Κατερίνα Ζαρίφη από την τηλεόραση;;;
H Κατερίνα Ζαρίφη αποκαλύπτει πόσο μισθό παίρνει στην τηλεόραση...

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ! Δείτε το νέο look του Γιώργου Καπουτζίδη! (PHOTO)

ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΛΛΑΓΗ! Δείτε το νέο look  του Γιώργου Καπουτζίδη!!! (PHOTO)
Ακολουθώντας τη μόδα, ο Γιώργος Καπουτζίδης άφησε γένια, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που

Γέννησε η sexy Καρμπονέρο! Πατέρας ο Κασίγιας!

Κασίγιας : ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ!!! Γέννησε η Καρμπονέρο...
Το πρώτο του παιδί απέκτησε ο Ίκερ Κασίγιας, καθώς η σύντροφός του, Σάρα Καρμπονέρο, έφερε στον κόσμο

Σχέση από απόσταση



ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ
Το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχίας των σχέσεων από απόσταση αποδίδεται στην κατεξοχήν αρνητική αντίληψη

Είναι οι Έλληνες οι εξυπνότεροι άνθρωποι στον κόσμο; Τι δείχνει έρευνα

Σε έρευνα που έγινε για τις χώρες που έχουν το μεγαλύτερο σε μέσο όρο βαθμό ευφυΐας, πρώτη αναδείχθηκε η

Όποιος σκέφτεται θετικά, ευνοείται και θετικά!





Για να αναπτύξουμε τη θετική σκέψη πρέπει να μάθουμε να προσπαθούμε στη ζωή και να μην το βάζουμε κάτω, να μαθαίνουμε από κάθε τι, να ενεργοποιήσουμε τη βούλησή μας και να βρίσκουμε έξυπνες λύσεις στα προβλήματά μας. Μην πιστεύετε

Πιο απλά και πιο άνετα και ναι είναι και στην μοδα


Τις μέρες αυτές τιμήσαμε αρκετά τα επίσημα σύνολα μας οπότε χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα.
Είναι γεγονός πως τις γιορτινές μέρες κυριαρχούν τα glam outfits με επίσημο χαρακτήρα κάτι που μας κάνει ναθέλουμε πλέον κάτι πιο

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ! Κοιλαράς πλέον ο sexy"Smith" από το Sex&the City"(PHOTOS)

Θυμάστε τον ΚΑΥΤΟ
Τον γνωρίσαμε ως τον άντρα που κατάφερε να «λυγίσει» τη σκληρή καρδιά της Samantha που είχε ανοσία στον έρωτα, στο "Sex and the city".

Το φιλί του Αδωνι και η εξομολόγηση «πάντα σ' αγαπώ» στον...


Τι κι αν μιλούσε με την Όλγα Κεφαλογιάννη με την οποία εσχάτως έχει στενή συνεργασία – για θέματα ιατρικού τουρισμού. Ο Αδωνις Γεωργιάδης άφησε την υπουργό για να σπεύσει να φιλήσει και να πει δυο τρυφερά λόγια

Μια διαφήμιση με μαθήματα ανθρωπιάς (vid)

Είναι από αυτές τις διαφημίσεις που αναρωτιόμαστε ακόμα και οι ίδιοι τι είναι ανθρωπιά, κοινωνικός ρατσισμός και πάνω από όλα, πόσο

Ο ΑΝΤΡΑΣ που ΠΑΡΑΤΗΣΕ η Τατιάνα για χάρη του ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ


Η Τατιάνα Στεφανίδου είχε παντρευτεί παλαιότερα άλλη μία φορά. Ο πρώτος της γάμος έγινε το 1995 και ήταν με τον

Δείτε τις μοναδικές εικόνες με ζώα για το 2013 από τη Yahoo!


Τα ζώα κυριάρχησαν στο φωτογραφικό φακό τη χρονιάς που πέρασε και φωτογράφοι ανά τον κόσμο απαθανάτισαν μοναδικές στιγμές από όλον τον κόσμο. Άγρια, ήμερα ζώα, συνηθισμένα ή ασυνήθιστα κατοικίδια έγιναν οι πρωταγωνιστές σε μια φωτογραφική συλλογή που

Το πρωινό ξύπνημα, λίγο πιο εύκολο



Το πρωινό ξύπνημα είναι για όλους δύσκολο. Μεταξύ του εκνευριστικού ήχου του ξυπνητηριού, και του άγχους για την ημέρα που ξεκινά όμως,

Συμβουλές στύλ απο την Coco Chanel


Τα καλύτερα quotes της Coco Chanel για

Δώστε τέλος στην ακμή



Πώς να την παρασκευάσετε. Τα σπυράκια αποτελούν έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς

Φορολογική ενημερότητα: Τι ισχύει για το νέο έτος


Φορολογική ενημερότητα: Τι ισχύει για το νέο έτος
Δύο μήνες θα διαρκεί πλέον η φορολογική ενημερότητα για όσους

Το πολύ γέλιο μπορεί να βλάψει την υγεία


Το πολύ γέλιο μπορεί να βλάψει την υγεία
Την εποχή του χρόνου που είθισται να θεωρείται η πιο χαρούμενη του έτους, μια νέα ανάλυση που δημοσιεύθηκε στη «Βρετανική Ιατρική Επιθεώρηση» (BMJ) περιγράφει τους δυνητικούς κινδύνους που κρύβει το υπερβολικό γέλιο.
X