GREEK REPORTERS: Αντιγόνη Νικολάου: Αρχαιοελληνική ομορφιά με έντονη προσωπικότητα!

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Αντιγόνη Νικολάου: Αρχαιοελληνική ομορφιά με έντονη προσωπικότητα!




Ηθοποιός, δασκάλα χορού αλλά και μοντέλο. Η Αντιγόνη Νικολάου συνδυάζει την αρχαιοελληνική ομορφιά με την υποκριτική τέχνη και αναμένεται να αφήσει το δικό της στίγμα στην εγχώρια show biz.



Είναι μόλις 22 ετών και ήδη έχει καταφέρει να σπουδάσει υποκριτική και τώρα σπουδάζει να γίνει δασκάλα χορού, μιας και είναι μια από τις μεγάλες της αγάπες. Η υποκριτική είναι ένας τομέας με τον οποίο θέλει να ασχοληθεί και ως πρότυπο έχει τη μεγάλη ηθοποιό, Έλλη Λαμπέτη.
Ο χώρος της μόδας και ειδικότερα του μόντελινγκ δε θα μπορούσε να μην την ενδιαφέρει καθώς διαθέτει όλα τα προσόντα για να μπει δυναμικά σε αυτόν και να κατακτήσει ότι πραγματικά φαντάζεται.
Είναι ένα κορίτσι που δε θυμίζει τα άλλα καθώς διαθέτει ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να αποτελέσει με μεγάλη ευκολία το έναυσμα για να δημιουργηθεί ένα ερωτικό τραγούδι ή ακόμα καλύτερα ένα ποίημα που θα επαινεί την ομορφιά. Οι αναλογίες της και τα μακριά σκούρα μαλλιά της θυμίζουν μια Αμαζόνα της Αρχαίας Ελλάδας που με το γαλήνιο πρόσωπο της θα μπορούσε να »εξοντώσει» κάθε εχθρό και να κατακτήσει και τον πιο σκληρό άνθρωπο.
Στον ελεύθερο της χρόνο απολαμβάνει τα ταξίδια, το διάβασμα, το σινεμά και φυσικά τον χορό ενώ όταν θέλει να αποδράσει και να »καθαρίσει» το μυαλό της και να ξεκουραστεί επιλέγει τις Σπέτσες, μιας και είναι ένα νησί που χαρακτηρίζεται για τις όμορφες στιγμές που μπορεί να χαρίσει.
Η έντεχνη αλλά και η ελληνική και ξένη ποπ μουσική είναι τα είδη που προτιμά καθώς μπορεί μέσω των τραγουδιών τους να εκφραστεί από όλες τις απόψεις και να δημιουργήσει στον εαυτό της τη διάθεση είτε να χορέψει είτε να χαλαρώσει.
Η Αντιγόνη Νικολάου μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια σύγχρονη μούσα της ελληνικής κοινωνίας που έχει όνειρα και είναι έτοιμη για να τα πραγματοποιήσει μιας και η προσωπικότητα της και το μυαλό της σε συνδυασμό με την εμφάνιση της την καθιστούν ένα «δυνατό χαρτί» με ότι και να ασχοληθεί….



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

X